Näytetään kaikki 3 tulosta

Miten yksilölliset kuulonsuojaimet eroavat tavallisista kuulonsuojaimista?

Yksilölliset kuulonsuojaimet on tehty käyttäjän korvan mallin mukaan. Tällöin niiden istuvuus ja käyttömukavuus on paras mahdollinen. Muissa kuulonsuojainmalleissa suojaimen koko on vakio, jolloin istuvuus ei välttämättä ole paras mahdollinen. Tällaiset one-size-kuulonsuojaimet sopivat hyvin esimerkiksi harrastekäyttöön. Ammattikäyttöön suosittelemme aina yksilöllisiä kuulonsuojaimia.

Kenelle yksilölliset kuulonsuojaimet ovat hyvä valinta?

Yksilöllisistä kuulonsuojaimista hyötyvät mm. tehdas- ja teollisuustyöntekijät, rakennustyöntekijät, hitsaajat, lastentarhanopettajat, hammaslääkärit, muusikot, poliisit ja armeijan työntekijät.

Suosittelemme yksilöllisiä kuulonsuojaimia jos:

 • Altistut työssäsi jatkuvalle melulle.
 • Saatat altistua työssäsi äkilliselle kovalle äänelle.
 • Kun tarvitset kuulla ja puhua kuulonsuojaimia käyttäessäsi.
 • Jos työympäristössäsi hälytysten ja koneen äänien kuuleminen on välttämätöntä.
 • Haluat pitää kuulostasi hyvää huolta ja estää melun aiheuttaman kuulon heikkenemisen.

Yksilölliset kuulonsuojaimet tiivistetysti:

 • Valmistetaan yksilöllisesti käyttäjän korvasta otettavan mallin mukaan, jolloin ne istuvat korvaan ja ovat miellyttävät käyttää.
 • Suojaimet tarjoavat hyvän puhe-, työ- sekä varoitusäänien kuuluvuuden.
 • Materiaali on pehmeää ja kestävää.
 • Viiden (5) vuoden käyttöikä ja materiaalitakuu. Suojain ei kulu käytössä, mutta käyttöikä määräytyy korvien mallin muuttumisen vuoksi.
 • Helppo laittaa korvaan ja ottaa pois.
 • Parasta mahdollista suojaa kuulollesi.

Yksilöllisten kuulonsuojaimien ansiosta riski kuulosi heikkenemiseen vähenee altistuessa jatkavalle melulle. Et myöskään rasitu työpäivän aikana melusta yhtä paljon, joten pysyt virkeämpänä työpäivän jälkeen.

Elacin – 30 vuotta suomalaisten kuulon suojana

Olemme suojanneet muusikoiden, tehdas-, teollisuustyöntekijöiden kuuloa jo 30 vuotta. Viime aikoina entistä useampi lastentarhanopettaja, hammaslääkäri ja orkesterin soittaja on valinnut Elacin kuulonsuojaimet käyttöönsä.

Suosituin tuotteemme ammattikäyttöön Elacin RC Next Generation. Se on myös selvästi yksi markkinoiden parhaista yksilöllisistä kuulonsuojaimista. Se istuu täydellisesti, vaimentaa melun ja säilyttää sanojen tunnistuksen sekä hälytysäänet.

Yksilölliset kuulonsuojaimet ovat pitkän käyttöikänsä ansiosta edullisimpia vaihtoehtoja kuulonsuojaamiseksi. Viiden vuoden aikana niiden kuukausihinnaksi muodostuu keskimäärin 2,5 € – 4 €/kk

Kuinka mallin ottaminen tapahtuu?

Valosmallin ottaminen korvakäytävästä on harmiton ja kestää vain noin 5 minuuttia. Valosmallin ottamiseen käytämme silikonimassaa, jonka annamme kuivua korvassasi muutamia minuutteja. Tämän jälkeen malli on valmis.

Mallin ottamisen yhteydessä voidaan keskustella sinulle sopivimmasta kuulonsuojainmallista ja suodattimen vaimennustasosta.

Pyydä tarjous yksilöllisistä kuulonsuojaimista isommalle ryhmälle

Yksilölliset kuulonsuojaimet ovat paras ja edullinen tapa suojata kuulosi. Jos olette kiinnostuneet hankkimaan työntekijöillenne tai muulla porukalla kuulonsuojaimet yhdessä, voimme antaa teille tarjouksen.

Ole yhteydessä paikalliseen jälleenmyyjääsi ja kysy tarjousta.

Jälleenmyyjät

Yksilölliset kuulonsuojaimet

Elacin RC

Konsertti-, klubi- ja ravintolakävijät

Elacin ER


Yksilölliset kuulonsuojaimet valmistetaan tarkasti käyttäjän korvasta otettavan valosmallin mukaan. Korvakäytävän mallin mukaan valmistetut kuulonsuojaimet ovat miellyttävät käyttää, ne eivät paina eivätkä purista. Niitä voi käyttää koko työskentelyajan. Yksilölliset Elacin kuulonsuojaimet tarjoavat tehokkaan tavan suojata kuuloasi. Yksilöllisistä kuulonsuojaimista käytetään myös nimitystä muotoon valetut kuulonsuojaimet.

Yksilölliset kuulonsuojaimet