Näytetään kaikki 6 tulosta

Miten yksilölliset kuulonsuojaimet eroavat tavallisista kuulonsuojaimista?

Yksilölliset kuulonsuojaimet on tehty käyttäjän korvakäytävän malliseksi. Tällöin niiden istuvuus ja käyttömukavuus on paras mahdollinen. Muissa kuulonsuojainmalleissa suojaimen koko on vakio, jolloin istuvuus ei välttämättä ole paras mahdollinen. Tällaiset one-size-kuulonsuojaimet sopivat hyvin esimerkiksi harrastekäyttöön. Ammattikäyttöön suosittelemme aina yksilöllisiä kuulonsuojaimia.

Kenelle yksilölliset kuulonsuojaimet ovat hyvä valinta?

Yksilöllisistä kuulonsuojaimista hyötyvät mm. tehdas- ja teollisuustyöntekijät, rakennustyöntekijät, hitsaajat, lastentarhanopettajat, hammaslääkärit, muusikot, poliisit ja armeijan työntekijät.

Suosittelemme yksilöllisiä kuulonsuojaimia jos:

 • Altistut työssäsi jatkuvalle melulle
 • Saatat altistua työssäsi äkilliselle kovalle äänelle
 • Kun tarvitset kuulla ja puhua kuulonsuojaimia käyttäessäsi
 • Jos työympäristössäsi hälytysten ja koneen äänien kuuleminen on välttämätöntä
 • Haluat pitää kuulostasi hyvää huolta ja estää melun aiheuttaman kuulon heikkenemisen

Yksilölliset kuulonsuojaimet tiivistetysti:

 • Valmistetaan yksilöllisesti korvakäytävästäsi otettavan valosmallin mukaan, jotka istuvat korvaan ja käyttö on miellyttävää
 • Suojaimet tarjoavat hyvän puhe-, työ- sekä varoitusäänien kuuluvuuden.
 • Materiaali on pehmeää ja kestävää
 • Viiden (5) vuoden käyttöikä ja takuu. Suojain ei kulu käytössä, mutta käyttöikä määräytyy korvien mallin muuttumisen vuoksi
 • Helppo laittaa korvaan ja ottaa pois
 • Parasta mahdollista suojaa kuulollesi

Yksilöllisten kuulonsuojaimien ansiosta riski kuulosi heikkenemiseen vähenee altistuessa jatkavalle melulle. Et myöskään rasitu työpäivän aikana melusta yhtä paljon, joten pysyt virkeämpänä työpäivän jälkeen.

Elacin – 30 vuotta suomalaisten kuulon suojana

Olemme suojanneet muusikoiden, tehdas-, teollisuustyöntekijöiden kuuloa jo 30 vuotta. Viime aikoina entistä useampi lastentarhanopettaja, hammaslääkäri ja orkesterin soittaja on valinnut Elacin kuulonsuojaimet käyttöönsä.

Suosituin tuotteemme ammattikäyttöön Elacin RC. Se on myös selvästi yksi markkinoiden parhaista yksilöllisistä kuulonsuojaimista. Se istuu täydellisesti, vaimentaa melun ja säilyttää sanojen tunnistuksen sekä hälytysäänet.

Yksilölliset kuulonsuojaimet ovat pitkän käyttöikänsä ansiosta edullisimpia vaihtoehtoja kuulonsuojaamiseksi. Viiden vuoden aikana niiden kuukausihinnaksi muodostuu keskimäärin 2,5 € – 4 €/kk

Kuinka valosmallin ottaminen tapahtuu?

Valosmallin ottaminen korvakäytävästä on harmiton ja vain muutaman minuutin kestävä toimenpide. Valosmallin ottamiseen käytämme silikonimassaa, jonka annamme kuivua korvassasi muutamia minuutteja. Tämän jälkeen malli on valmis.

Mallin ottamisen jälkeen pidämme kuulonsuojaimen käyttökoulutuksen, joten kokonaisuudessaan aikaa mallin ottamiseen ja käyttökoulutukseen menee n. puoli tuntia.

Jos pyydät tarjouksen esimerkiksi 30 henkilölle kerralla, niin jaamme porukan 4-6 hengen mallinottoryhmiin. Tällöin mallinotto vie yritykseltänne mahdollisimman vähän työaikaa per henkilö. Mikäli työntekijöitä on useammassa vuorossa, voidaan aika sopia esim. vuoronvaihdon molemmin puolin, jolloin tavoitetaan työntekijöitä samalla kertaa kahdesta eri vuorosta.

Mallinotto tapahtuu työpaikallanne teille sopivana ajankohtana. Mallinottaminen ja suojaimen käyttökoulutus sisältyvät tuotteiden hintoihin.

Pyydä tarjous yksilöllisistä kuulonsuojaimista – saat 5 vuoden takuun

Yksilölliset kuulonsuojaimet ovat paras ja edullinen tapa suojata kuulosi. Koko viiden vuoden käyttöiän ajaksi niiden kuukausihinnaksi muodostuu 2,5 € – 4 €/kk. Saat siis markkinoiden parhaimpiin kuuluvat yksilölliset kuulonsuojaimet yllättävän edullisesti.

Pyydä tarjous kerralla koko tiimille! Toimitamme kuulonsuojaimet noin kahdessa viikossa mallinotosta.

Myyntipisteet ja verkkokaupat

Yksilölliset kuulonsuojaimet

Elacin RC

Yksilölliset kuulonsuojaimet

Elacin RC minigrip

Yksilölliset kuulonsuojaimet

Elacin ER

Yksilölliset kuulonsuojaimet

Elacin CH

Yksilölliset kuulonsuojaimet

Elacin CH minigrip

Valetut kuulonsuojaimet

Elacin CH acrylic


Yksilölliset kuulonsuojaimet valmistetaan tarkasti käyttäjän korvasta otettavan valosmallin mukaan. Korvakäytävän mallin mukaan valmistetut kuulonsuojaimet ovat miellyttävät käyttää, ne eivät paina eivätkä purista. Niitä voi käyttää koko työskentelyajan. Yksilölliset Elacin kuulonsuojaimet tarjoavat tehokkaan tavan suojata kuuloasi. Yksilöllisistä kuulonsuojaimista käytetään myös nimitystä muotoon valetut kuulonsuojaimet.

Yksilölliset kuulonsuojaimet