Näytetään kaikki 7 tulosta

Universaalit eli standardikokoiset korvatulpat ja kuulonsuojaimet soveltuvat hyvin esimerkiksi harrastekäyttöön tai muuhun satunnaiseen käyttöön. Ammattikäyttöön tai muuten aktiivisen käyttöön suosittelemme aina yksilöllisiä kuulonsuojaimia tai korvatulppia, koska niissä on maksimaalinen suojaus ja käyttömukavuus.

Universaalit kuulonsuojaimet ja korvatulpat sopivat hyvin

• Nukkumiseen kuorsaajan vieressä
• Nukkumiseen muuten meluisassa ympäristössä kuten keskustassa
• Nukkumiseen linja-autossa, junassa tai lentokoneessa
• Helpottaa keskittymistä opiskeluun tai työntekoon meluisassa ympäristössä
• Moottoripyöräilyyn, koska pehmeän materiaalin ansiosta korvatulpat eivät paina kypärää vasten
• Konsertteihin, festareille ja keikoille
• Moottorisahan tai muun kovaäänisen koneen satunnaiseen käyttöön
• Uintiin

Elacin AtWork universaalit kuulonsuojaimet työkäyttöön

Työkäyttöön sopii suodattimella varustetut universaalit Elacin AtWork ST24 -kuulonsuojaimet. Niissä on tasainen n. 24 desibelin vaimennus sekä hyvä puheen selkeys, jolloin myös varoitusäänet kuuluvat. AtWork -suojaimia voi käyttää myös monissa muissa meluisissa tilanteissa, kuten moottoripyöräillessä.

Elacin Drive universaalit kuulonsuojaimet moottoriurheiluun

Moottoripyöräilyyn sopii suodattimella varustetut universaalit Elacin Drive ST24 -kuulonsuojaimet. Niissä on tasainen n. 24 desibelin vaimennus sekä hyvä puheen selkeys. Suojaimia voi käyttää myös monissa muissa meluisissa tilanteissa, kuten remontti- ja pihatöissä.

Elacin Relax universaalit korvatulpat nukkumiseen

Erityisesti nukkumiseen ja rauhoittumiseen sopii universaalit Elacin Relax -korvatulpat. Niiden kaarevan muodon ja pehmeän materiaalin ansiosta ne asettuvat hyvin korvakäytävään eivätkä paina nukkuessa. Relax-korvatulpissa ei ole suodatinta. Niitä voi käyttää myös monissa muissa tilanteissa, joissa haluaa vaimentaa ympäristön ääniä, kuten matkustettaessa tai keskittyessä.

Elacin Swim universaalit korvatulpat uimiseen

Erityisesti uimiseen tarkoitetut universaalit Elacin Swim -korvatulpat estävät veden pääsyn korvakäytävään. Swim-korvatulpissa ei ole suodattimia ja ne kelluvat. Niitä voi käyttää aina kun tarvitsee suojata korvat vedeltä, kuten uidessa, suihkussa tai vesiurheiltaessa.

Universaalit kuulonsuojaimet ja korvatulpat ovat perinteisiä vaahtomuovisia korvatulppia laadukkaammat ja miellyttävämmät käyttää. Ne sopivat moniin eri tarkoituksiin ja satunnaiseen käyttöön. Säännölliseen ja ammattikäyttöön suosittelemme yksilöllisiä kuulonsuojaimia ja korvatulpiia.

Jälleenmyyjät

Universaalit kuulonsuojaimet

Elacin Universal Relax

Universaalit kuulonsuojaimet

Elacin Universal Swim

Universaalit kuulonsuojaimet

Elacin Universal AtWork ST24

Universaalit kuulonsuojaimet

Elacin Universal Drive ST24

Konsertti-, klubi- ja ravintolakävijät

Elacin ER20 XS

Universaalit kuulonsuojaimet

Elacin ER20 small

Konsertti-, klubi- ja ravintolakävijät

Elacin ER20 medium


Universaalit kuulonsuojaimet ja korvatulpat ovat yhden koon korvatulppia. Ne sopivat useimpien korviin. Kun haluat panostaa istuvuuteen, suosittelemme yksilöllisiä Elacin kuulonsuojaimia ja korvatulppia.

Universaalit kuulonsuojaimet ja korvatulpat