Näytetään kaikki 4 tulosta

Elacin SafeSound -kuulonsuojaimiin voidaan liittää SoloCom kommunikaatio -lisälaitteita.

SafeSound ja BoomMic-yhdistelmällä saadaan tehtyä kevyt kommunikaatio-headset. BoomMic-puomimikrofoni voidaan liittää matkapuhelimeen ja osaan radiopuhelimista.

SafeSoundiin liitetty SoloCom-kuuloke voidaan kytkeä radiopuhelimeen tai käsimikrofoniin eli monofoniin. Näin saadaan vastaanotettua radiopuhelinliikenne suoraan kuulonsuojaimeen, joka helpottaa työssä tarvittavaa kommunikointia.

SafeSoundiin liitetty SoloCom Tube akustinen ääniputki voidaan kytkeä erilliseen radiopuhelimen lisälaitteeseen. Ääniputkella varustettuja radiopuhelimen lisälaitteita käyttävät erityisesti järjestyksenvalvojat ja poliisit.

Jälleenmyyjät

Kommunikaatio

Elacin BoomMic

Kommunikaatio

Elacin SafeSound

Kommunikaatio

Elacin SoloCom

Kommunikaatio

Elacin SoloCom Tube


Elacinin yksilölliset kuulonsuojaimet helpottavat kommunikaatiota töissä. Jos työsi vaatii sekä kuulonsuojaimia että paljon puhelimeen puhumista niin yksilölliset Elacin SafeSound -kuulonsuojaimet ovat paras valinta sinulle. Ne vaimentavat haitallisen taustamelun pois, mutta mahdollistavat samalla erittäin hyvän kuuluvuuden puhe- ja hälytysäänille. Esimerkiksi Elacin BoomMic vaimentaa taustamelua, jolloin langanpäässä olevan henkilön on helppo kuulla, mitä sanot. Jatkossa voit siis puhua puhelimeen kovassakin melussa. Elacinin yksilölliset kuulonsuojaimet helpottavat kommunikaatiota töissä. Jos työsi vaatii sekä kuulonsuojaimia että paljon puhelimeen puhumista niin yksilölliset Elacin SafeSound -kuulonsuojaimet ovat paras valinta sinulle. Ne vaimentavat haitallisen taustamelun pois, mutta mahdollistavat samalla erittäin hyvän kuuluvuuden puhe- ja hälytysäänille. Esimerkiksi Elacin BoomMic vaimentaa taustamelua, jolloin langanpäässä olevan henkilön on helppo kuulla, mitä sanot. Jatkossa voit siis puhua puhelimeen kovassakin melussa.

Kuulonsuojaimet kommunikaatioon