Kuulonsuojaimet

Elacin tarjoaa laadukkaita kuulonsuojausratkaisuja ammattilaisille ja vapaa-aikaan. Sopivan suojaimen valintaan vaikuttaa käyttötarkoitus, meluntaso, altistusaika ja käyttäjän mieltymykset.

Valikoimasta löytyy yksilölliset kuulonsuojaimet ja korvatulpat sekä kommunikaatiolaitteet. Yksilöllisiin kuulonsuojaimet ja korvatulpat valmistetaan oman korvan mallin mukaan ja ovat siten miellyttävät käyttää pitkiäkin aikoja. Niihin kannattaa panostaa silloin, kun altistuu melulle päivittäin työssään tai vapaa-ajallaan. Yksilöllisiin Elacin RC -kuulonsuojaimiin voi myös yhdistää Elacin kommunikaatiosarjan tuotteita, kun työskentelee meluisassa ympäristössä ja haluaa käyttää puhelinta tai radiopuhelinta.

Lisäksi valikoimassa on laadukkaita universaaleja kuulonsuojaimia satunnaiseen käyttöön. Ne ovat sopiva vaihtoehto, kun haluat suojata kuuloasi perinteisiä vaahtomuovitulppia laadukkaammin ja haluat suojaimien olevan uudelleen käytettävät. Valikoimasta löytyy erilaisia suojaimia eri käyttötarkoituksiin.

Yksilölliset kuulonsuojaimet

Yksilölliset korvatulpat

Kommunikaatiosarja