Valetut kuulosuojaimet ammattikäyttöön

Näytetään kaikki 3 tulosta

Elacinin teollisuuskäyttöön suunnitellut kuulonsuojaimet vaimentavat koneista aiheutuvan melun sopivalle tasolle, mutta mahdollistavat puheen sekä hälytysäänet, koska kuulonsuojain vaimentaa melutason tasaiseksi. Siksi Elacin kuulonsuojaimet toimivat teollisuuskäytössä erinomaisesti.

Valetut kuulosuojaimet soveltuvat erityisesti ammattikäyttöön, koska niitä on miellyttävä käyttää. Tasaisen vaimennuksen ansiosta puhe- sekä varoitusäänet kuuluvat kuitenkin luonnollisena vaimennusarvon verran vaimennettuna.

Muotoonvaletut kuulosuojaimet tarjoavat miellyttävän ja tehokkaan tavan suojata kuuloasi.

Miten valetut kuulosuojaimet eroavat tavallisista kuulosuojaimista?

Korvaan valetut kuulosuojaimet ovat aina yksilöllisiä. Niissä ei ole kokotaulukkoa, vaan jokainen suojain valmistetaan uniikisti käyttäjäänsä varten. Sen ansiosta niiden istuvuus, käyttömukavuus ja meluntorjuntakyky on paras mahdollinen.

Tavalliset kuulonsuojaimet ovat aina samankokoisia ja -muotoisia, minkä takia ne sopivat hyvin esimerkiksi harrastekäyttöön. Ammattikäyttöön suosittelemme aina muotoon valettuja kuulonsuojaimia.

Muotoonvaletut kuulosuojaimet teollisuus- ja ammattikäytössä

Valetut kuulosuojaimet ovat yleistyneet jatkuvasti erityisesti teollisuuskäytössä. Korvaan valettujen kuulosuojaimien avulla kuulostaan pitävät huolta mm. rakennustyöntekijät, tehdas- ja teollisuustyöntekijät, hammaslääkärit, muusikot, lastentarhanopettajat, poliisit ja armeijan työntekijät. Yksilöllisen muotoilun ansiosta kuulonsuojaimia on miellyttävä käyttää koko työpäivän ajan.

Suosituin tuotteemme ammattikäyttöön tulevista kuulonsuojaimista on Elacin RC, jossa on kahdeksan eri vaimennusvaihtoehtoa ja sen vaimennusalue on 15-29dB. Se on myös selvästi yksi markkinoiden parhaista yksilöllisistä kuulonsuojaimista.

Yksilölliset kuulonsuojaimet tiivistetysti:

 • Valmistetaan yksilöllisesti korvakäytävästäsi otettavan valosmallin mukaan, joten istuvuus on erinomainen
 • Suojaimet tarjoavat erittäin hyvän puhe-, työ- sekä varoitusäänien kuuluvuuden.
 • Materiaali on pehmeää ja kestävää
 • Viiden (5) vuoden käyttöikä ja takuu
 • Eivät valu hyvän istuvuuden vuoksi
 • Helppo laittaa korvaan ja ottaa pois
 • Parasta mahdollista suojaa kuulollesi

Kuulonsuojaimemme on valmistettu kestävästä materiaalista, minkä takia niiden käyttöikä on viisi (5) vuotta. Kuulonsuojaimet kestäisivät selvästi yli viisi vuotta, mutta korvakäytäväsi muoto muuttuu viidessä vuodessa, minkä takia suosittelemme uusien kuulonsuojaimien hankintaa.

Valetut kuulosuojaimet ovat suositeltavia jos:

 • Altistut työssäsi jatkuvalle melulle
 • Saatat altistua työssäsi äkilliselle kovalle äänelle
 • Kun vaadit kuulonsuojaimilta puheentunnistus-ominaisuutta
 • Jos työympäristössäsi hälytysten ja koneen äänien kuuleminen on välttämätöntä
 • Haluat pitää kuulostasi hyvää huolta ja estää melun aiheuttaman kuulon heikkenemisen

Korvaan valetut kuulosuojaimet pitävät sinut myös virkeämpänä, koska melu rasittaa aivojasi ja tekee sinun sen vuoksi väsyneeksi.

Pidä kuulostasi huoli, koska heikentynyt kuulo ei parane

Toistuva melulle vaurioittaa sisäkorvan herkkiä aistinsoluja. Petollista toistuvasta ja pitkäaikaisesta altistumisesta tekee se, että se ei yleensä edes tunnu siinä hetkessä pahalta. Tunnistat liian kovan taustamelun siitä, jos sinun tulee puolen metrin etäisyydellä korottaa ääntäsi tai jos toisen puheesta on vaikeaa saada selvää.

Turvallinen altistusaika melulle puolittuu jokaisen 3 dB(A) lisäyksen myötä. 83 dB(A) tasoiselle melulle on turvallista olla altistuneena neljä tuntia, 86dB(A) kaksi tuntia, 89dB(A) 1 tunti jne. Riskitön altistumisaika yli 90dB(A) on siis jo hyvin lyhyt, minkä takia kuulonsuojausta kannattaa ehdottomasti käyttää.

Muotoonvaletut kuulosuojaimet vähentävät riskin melusta aiheutuvalle kuulon heikkenemiselle

Korvaan valetut kuulonsuojaimet tuovat kaksi merkittävää etua muihin kuulonsuojaimiin nähden:

1) Ne tarjoavat parhaan suojan kuulovammoja vastaan koska valetut kuulosuojaimet on suunniteltu kyseistä käyttötarkoitusta varten. Tämän mahdollistaa laaja valikoima suodattimia, joista löytyy ratkaisu useampia olosuhteita varten.

2) Käyttömukavuus on omaa luokkaansa ja ulkopuoliset äänet eivät “vuoda” korvakäytävään. Yksilöllinen kuulonsuojaus mahdollistaa normaalin kommunikoinnin muiden kanssa ja käyttäjän ei tarvitse kärsiä paineen tunteesta korvakäytävässä.

Elacin – 30 vuotta suomalaisten kuulon suojana

Olemme suojanneet muusikoiden, tehdas-, teollisuustyöntekijöiden kuuloa jo 30 vuotta. Viimeisten vuosien aikana entistä useampi lastentarhanopettaja ja hammaslääkäri on ottanut myös Elacinin tuotteet käyttöönsä.

Kuinka valosmallin ottaminen tapahtuu?

Valosmallin ottaminen korvakäytävästä on harmiton ja vain muutaman minuutin kestävä toimenpide. Valosmallin ottamiseen käytämme silikonimassaa, jonka annamme kuivua korvassasi muutamia minuutteja. Tämän jälkeen malli on valmis.

Mallin ottamisen jälkeen pidämme kuulonsuojaimen käyttökoulutuksen, joten kokonaisuudessaan aikaa mallin ottamiseen ja käyttökoulutukseen menee n. puoli tuntia.

Jos pyydät tarjouksen esimerkiksi 30 henkilölle kerralla, niin jaamme porukan 4-6 hengen mallinottoryhmiin. Tällöin mallinotto vie yritykseltänne mahdollisimman vähän työaikaa per henkilö. Mikäli työntekijöitä on useammassa vuorossa, voidaan aika sopia esim. vuoronvaihdon molemmin puolin, jolloin tavoitetaan työntekijöitä samalla kertaa kahdesta eri vuorosta.

Mallinotto tapahtuu työpaikallanne teille sopivana ajankohtana. Mallinottaminen ja suojaimen käyttökoulutus sisältyvät tuotteiden hintoihin.

Pyydä tarjous valetuista kuulosuojaimista – saat 5 vuoden takuun

Valetut kuulosuojaimet ovat paras ja edullinen tapa suojata kuulosi.

Niiden käyttöikä on viisi (5) vuotta ja takuuaika on viisi (5) vuotta. Valettujen kuulosuojaimien avulla taustamelu vaimenee, mutta puhe- ja hälytysäänet erottuvat hyvin. Yksilöllisen muotoilun ansiosta niitä on miellyttävä pitää korvissa koko päivän ajan.

Viiden vuoden käyttöiän ajaksi kuulosuojaimien kuukausihinnaksi muodostuu 2,5 € – 4 €/kk.

Pyydä tarjous!

Yksilölliset kuulonsuojaimet

Elacin RC

Konsertti-, klubi- ja ravintolakävijät

Elacin ER