Näytetään kaikki 2 tulosta

Kuulonsuojaimet hammaslääkärille ja hammashoitajalle

Jos olet hammaslääkäri tai hammashoitaja, niin suosittelemme kuulonsuojaimien hankkimista kuulosi suojaamiseksi. Kuulonsuojaimet hammaslääkärille ja hammashoitajalle ovat tärkeät kova- ja korkeaäänisten laitteiden takia. Jos melulle altistuminen on jatkuvaa, niin se alkaa vahingoittamaan kuuloasi pysyvästi. Kuulonsuojaimet ovat ratkaisu tähän.

Toinen tärkeä seikka on se, että jatkuva melu alkaa väsyttämään sinua. Kun melu vähenee kuulonsuojaimien ansiosta, pysyt virkeämpänä koko päivän.

Elacin yksilölliset kuulonsuojaimet valmistetaan korvakäytävän mallin mukaan, jotta ne istuvat täydellisesti ja on mukavat käyttää vaikka koko työpäivän ajan. Elacin RC kuulonsuojaimet vaimentavat työvälineistä lähtevät kovat äänet, mutta puhe kuuluu kuitenkin selkeänä tasaisen vaimennuksen ansiosta.

Kuulonsuojaimien suositeltu käyttöaika on viisi (5) vuotta, jonka jälkeen ne kannattaa uusia, koska korvakäytävä voi muuttua ajan kanssa. Yksilöllisten kuulonsuojainten takuu on viisi (5) vuotta.

Voit hankkia yksilölliset kuulonsuojaimet lähimmältä Elacin jälleenmyyjältäsi, joka ottaa mallit yksilöllisiä tuotteita varten. Jos olisitte kiinnostuneet tilaamaan useammat kuulonsuojaimet työporukallenne, niin kannattaa kysyä tarjous.

 

Kuulonsuojaimet päiväkodissa

Kuulonsuojaimien käyttö päiväkodeissa on yleistynyt jatkuvasti, koska päiväkotien melutaso on korkea, ja välillä jopa kuulolle haitallinen.

Elacin RC -kuulonsuojaimien avulla häly vaimenee, mutta kuulet puheäänet edistyksellisen suodattimen ansiosta.

Jälleenmyyjät

Yksilölliset kuulonsuojaimet

Elacin RC


Terveydenhuolto