Näytetään kaikki 2 tulosta

Kuulonsuojaimet hammaslääkärille ja hammashoitajalle

Jos olet hammaslääkäri tai hammashoitaja, niin suosittelemme kuulonsuojaimien hankkimista kuulosi suojaamiseksi. Kuulonsuojaimet hammaslääkärille ja hammashoitajalle ovat tärkeät kova- ja korkeaäänisten laitteiden takia. Jos melulle altistuminen on jatkuvaa, niin se alkaa vahingoittamaan kuuloasi pysyvästi. Kuulonsuojaimet ovat ratkaisu tähän.

Toinen tärkeä seikka on se, että jatkuva melu alkaa väsyttämään sinua. Kun melu vähenee kuulonsuojaimien ansiosta, pysyt virkeämpänä koko päivän.

Valmistamme yksilölliset kuulonsuojaimet hammaslääkärille ja hammashoitajalle korvakäytävästäsi otettavan valosmallin mukaan, jolloin kuulonsuojaimessa on paras mahdollinen istuvuus. Esimerkiksi Elacin RC -kuulonsuojaimemme vaimentavat kovat työvälineistäsi kuuluvia ääniä, mutta mahdollistavat puheen kuulemisen tasaisen vaimennuksen ansiosta.

Näin voit pitää kuulonsuojaimia vaikka koko päivän, eivätkä ne ala yksilöllisen muotoilun ansiosta painamaan. Jos tilaatte useammat kuulonsuojaimet kerralla, niin tulemme ottamaan valosmallit työpaikallenne. Yksittäisissä tilauksissa valosmalli otetaan lähimmän jälleenmyyjämme toimesta. Toimenpide kestää muutaman minuutin ja on täysin harmiton.

Kuulonsuojaimia voi käyttää viisi (5) vuotta, jonka jälkeen ne kannattaa uusia, koska korvakäytäväsi muoto on muuttunut. Saat kuulonsuojaimille viiden (5) vuoden takuun.

Kuulonsuojaimet päiväkodissa

Kuulonsuojaimien käyttö päiväkodeissa on yleistynyt jatkuvasti, koska päiväkotien melutaso on korkea, ja välillä jopa kuulolle haitallinen.

Elacin RC -kuulonsuojaimien avulla häly vaimenee, mutta kuulet puheäänet edistyksellisen suodattimen ansiosta.

Myyntipisteet ja verkkokaupat

Yksilölliset kuulonsuojaimet

Elacin RC


Terveydenhuolto