Näytetään kaikki 6 tulosta

Jos työskentelet valmistavassa teollisuudessa, elintarviketeollisuudessa, konepajalla, korjaamossa, kirjapainossa tai missä tahansa meluisassa ympäristössä, niin Elacin RC -kuulonuojaimet ovat ehdottomasti paras valinta. Niiden teknologia on kaikista edistyksellisin.

Yksilölliset kuulonsuojaimet teollisuuteen

Yksilöllisesti korvakäytäväsi muotoon valmistettu kuulonsuojain on miellyttävä käyttää koko työskentelyajan, eikä se ala yksilöllisen muotoilunsa ansiosta painamaan korvaasi. Suodattimen ansiosta myöskään paineen tunnetta ei pääse syntymään. Yksilöllisen muotoilun mahdollistamme korvakäytävästäsi otettavan valosmallin avulla. Jos tilaat kuulonsuojaimet kerralla useammalle työntekijälle, niin tulemme ottamaan valosmallit työpaikallenne ja pidämme samalla kuulonsuojaimen käyttökoulutuksen.

Valmiit käsintehdyt kuulonsuojaimet saatte kaksi (2) viikkoa mallinotosta.

Kuulonsuojaus teollisuudessa on äärimmäisen tärkeää, koska jos kuulosi heikkenee melun takia, se ei parane ennalleen. Usein mm. tehtaiden melu on tasaisen jatkuvaa. Vaikka melu ei siinä hetkessä tunnu rasittavan korvaa, niin äänisignaaleja välittävät aistinsolut vahingoittuvat, mikäli melulle altistuminen jatkuu tarpeeksi pitkään.

Jos harkitset teollisuuskäyttöön yksilöllisiä kuulonsuojaimia, niin pyydä tarjous.

Kuulonsuojaimillamme on viiden (5) vuoden takuu.

Myyntipisteet ja verkkokaupat

Yksilölliset kuulonsuojaimet

Elacin RC

Yksilölliset kuulonsuojaimet

Elacin RC minigrip

Yksilölliset kuulonsuojaimet

Elacin CH

Yksilölliset kuulonsuojaimet

Elacin CH minigrip

Valetut kuulonsuojaimet

Elacin CH acrylic

Kommunikaatio

Elacin SafeSound


Yksilölliset Elacinin kuulonsuojaimet vaimentavat koneista aiheutuvan melun sopivalle tasolle, mutta mahdollistavat puheen sekä hälytysäänien kuulemisen, koska kuulonsuojain vaimentaa melutason tasaiseksi. Siksi Elacin kuulonsuojaimet toimivat teollisuuskäytössä erinomaisesti.

Kuulonsuojaimet teollisuuteen