Näytetään kaikki 2 tulosta

Jos työskentelet valmistavassa teollisuudessa, elintarviketeollisuudessa, konepajalla, korjaamossa, kirjapainossa tai missä tahansa meluisassa ympäristössä, niin Elacin RC -kuulonuojaimet ovat ehdottomasti paras valinta. Niiden teknologia on kaikista edistyksellisin.

Yksilölliset kuulonsuojaimet teollisuuteen

Yksilöllisesti korvakäytäväsi muotoon valmistettu kuulonsuojain on miellyttävä käyttää koko työskentelyajan, eikä se ala yksilöllisen muotoilunsa ansiosta painamaan korvaasi. Suodattimen ansiosta myöskään paineen tunnetta ei pääse syntymään. Yksilölliset kuulonsuojaimet valmistetaan korvakäytävän mallin mukaan, jotta ne istuvat täydellisesti.

Kuulonsuojaus teollisuudessa on äärimmäisen tärkeää, koska jos kuulosi heikkenee melun takia, se ei parane ennalleen. Usein mm. tehtaiden melu on tasaisen jatkuvaa. Vaikka melu ei siinä hetkessä tunnu rasittavan korvaa, niin äänisignaaleja välittävät aistinsolut vahingoittuvat, mikäli melulle altistuminen jatkuu tarpeeksi pitkään.

Jos harkitset teollisuuskäyttöön yksilöllisiä kuulonsuojaimia työpaikallenne, niin pyydä tarjous lähimmältä Elacin-jälleenmyyjältäsi.

Yksilöllisillä kuulonsuojaimillamme on viiden (5) vuoden takuu.

Jälleenmyyjät

Yksilölliset kuulonsuojaimet

Elacin RC


Yksilölliset Elacinin kuulonsuojaimet vaimentavat koneista aiheutuvan melun sopivalle tasolle, mutta mahdollistavat puheen sekä hälytysäänien kuulemisen, koska kuulonsuojain vaimentaa melutason tasaiseksi. Siksi Elacin kuulonsuojaimet toimivat teollisuuskäytössä erinomaisesti.

Kuulonsuojaimet teollisuuteen