Tamrex on Suomessa perustettu perheyritys, jonka tavoitteena on luoda turvallisempi ympäristö niin töihin kuin kotiinkin tarjoamalla palo- ja työturvallisuustuotteita sekä -palveluja. Olemme kattomme alle koonneet tunnetuimmat työvaate- ja jalkinemerkit, monipuolisen valikoiman muita suojaimia kuten käsineitä, hengitys-, silmien ja kuulonsuojaimia, sekä paloturvallisuustuotteita. Ammattitaitoinen asiakaspalvelu on toimintamme kulmakiviä. Tamrexilla on kaiken kaikkiaan Suomessa yhdeksän myymälää. Tamrex Oy […]

Tamrex on Suomessa perustettu perheyritys, jonka tavoitteena on luoda turvallisempi ympäristö niin töihin kuin kotiinkin tarjoamalla palo- ja työturvallisuustuotteita sekä -palveluja. Olemme kattomme alle koonneet tunnetuimmat työvaate- ja jalkinemerkit, monipuolisen valikoiman muita suojaimia kuten käsineitä, hengitys-, silmien ja kuulonsuojaimia, sekä paloturvallisuustuotteita. Ammattitaitoinen asiakaspalvelu on toimintamme kulmakiviä. Tamrexilla on kaiken kaikkiaan Suomessa yhdeksän myymälää. Tamrex Oy on osa Tamrex-konsernia.

Yksilöllisten Elacin-kuulonsuojainten malleja otetaan ajanvarauksella Tampereen kahdessa toimipisteessä Turvesuonkatu 7:ssä Lielahdessa ja Kuokkamaantie 4:ssä Nekalassa. Elacin-kuulonsuojaimista lisätietoa myös verkkokaupastamme.

Osoite

Kuokkamaantie 4
33800 Tampere

Yhteystiedot

Puhelin: 03 3142 1500
E-Mail: myynti@tamrex.fi
Internet: www.tamrex.f