Karjasillan Lääkäripalvelut Oy on korva-, nenä- ja kurkkutautien, pään ja kaulan kirurgian alaan sekä studio- ja äänentoistopalvelujen tuottoon erikoistunut oululainen yritys. Näiden palvelujen luonnollisena yhtymäkohtana on laadukkaiden, yksilöllisten kuulonsuojaus- ja korvamonitorointi (in ear monitoring, IEM) ratkaisujen tarjoaminen. Meillä yksilöllisten kuulonsuojainten ja korvamonitorien mallinoton suorittaa korvatautien erikoislääkäri. Samalla saat korvalääkärin arvion korviesi rakenteista ja sinulla on […]

Karjasillan Lääkäripalvelut Oy on korva-, nenä- ja kurkkutautien, pään ja kaulan kirurgian alaan sekä studio- ja äänentoistopalvelujen tuottoon erikoistunut oululainen yritys. Näiden palvelujen luonnollisena yhtymäkohtana on laadukkaiden, yksilöllisten kuulonsuojaus- ja korvamonitorointi (in ear monitoring, IEM) ratkaisujen tarjoaminen.

Meillä yksilöllisten kuulonsuojainten ja korvamonitorien mallinoton suorittaa korvatautien erikoislääkäri. Samalla saat korvalääkärin arvion korviesi rakenteista ja sinulla on tilaisuus keskustella mahdollisista kuulemiseen tai kuulonsuojaukseen liittyvistä ongelmistasi, samaan hintaan!

Osoite

Kaukovainionkatu 46
90140 Oulu

Yhteystiedot

Puhelin: 040 763 9633
E-Mail: antti@cattlebridgestudios.com
Internet: cattlebridgestudios.com