Kainuun Kuulopiste on Seinäjoen Kuulopisteen sivutoimipiste Kajaanissa. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua kuuloon, kuulokojeisiin ja kuulonsuojaukseen liittyvissä asioissa vuosien kokemuksella. Tiloissamme on kuulontutkijan vastaanottopalvelu, kojeiden myynti-, -huolto ja korjauspalvelut sekä kuulokojetarvikkeiden ja varaosien myynti. Kainuun Kuulopisteeltä saat yksilölliset Elacin kuulonsuojaimet. Mallinotto kuulontutkijan vastaanotolla ajanvarauksella. Osoite Pohjolankatu 33 87100 Kajaani Yhteystiedot Puhelin: 050 308 1502  (puhelunne voi siirtyä […]

Kainuun Kuulopiste on Seinäjoen Kuulopisteen sivutoimipiste Kajaanissa. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua kuuloon, kuulokojeisiin ja kuulonsuojaukseen liittyvissä asioissa vuosien kokemuksella. Tiloissamme on kuulontutkijan vastaanottopalvelu, kojeiden myynti-, -huolto ja korjauspalvelut sekä kuulokojetarvikkeiden ja varaosien myynti.

Kainuun Kuulopisteeltä saat yksilölliset Elacin kuulonsuojaimet. Mallinotto kuulontutkijan vastaanotolla ajanvarauksella.

Osoite

Pohjolankatu 33
87100 Kajaani

Yhteystiedot

Puhelin: 050 308 1502  (puhelunne voi siirtyä Seinäjoen toimipisteeseen)
E-Mail: seinajoki@kuulopiste.fi
Internet: www.kuulopiste.fi