Tamrex on todellinen turvallisuustavaratalo. Myymme ja maahantuomme työ- ja paloturvallisuustuotteita yksityishenkilöille, yrityksille ja julkiselle sektorille. Valikoimiimme kuuluvat mm. tunnetuimmat työvaate- ja jalkinemerkit, monipuolinen valikoima muita suojaimia  kuten käsineet, hengitys-, näön- ja kuulonsuojaimet, sekä mm. palovaroittimet ja -sammuttimet koteihin. Lisäksi palveluksessamme on ammattitaitoiset myyjät vastaamaan palo- ja pelastusalan erikoisvaatimuksiin niin vaatteissa kuin muissa suojaimissa. Tamrexilla […]

 

Tamrex on todellinen turvallisuustavaratalo. Myymme ja maahantuomme työ- ja paloturvallisuustuotteita yksityishenkilöille, yrityksille ja julkiselle sektorille. Valikoimiimme kuuluvat mm. tunnetuimmat työvaate- ja jalkinemerkit, monipuolinen valikoima muita suojaimia  kuten käsineet, hengitys-, näön- ja kuulonsuojaimet, sekä mm. palovaroittimet ja -sammuttimet koteihin. Lisäksi palveluksessamme on ammattitaitoiset myyjät vastaamaan palo- ja pelastusalan erikoisvaatimuksiin niin vaatteissa kuin muissa suojaimissa.

Tamrexilla on Tampereella kaksi toimipistettä, mutta verkkokaupan kautta palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen. Virossa toimii osakkuusyrityksemme Tamrex Ohutuse Oü ja Säynätsalossa tytäryrityksemme Finsatec Oy.

Elacin-kuulosuojainten valoksia otetaan ajanvarauksen perusteella kummassakin toimipisteessämme Tampereella, Turvesuonkatu 7:ssä Lielahdessa ja Aunankorvenkatu 7:ssä Lahdesjärvellä.

Osoite

Turvesuonkatu 7
33400 Tampere

Yhteystiedot

Puhelin: 03 3142 1500
E-Mail: myynti@tamrex.fi
Internet: www.tamrex.fi
Avoinna: ma-pe 8-17