Savon Palokalusto on 1967 perustettu palo- ja pelastusalan erikoisliike. Toimintamme perustuu vankkaan ammattitaitoon, joka on hankittu yli 40 vuoden kokemuksella alalta. Toimintamme on pääasiassa palo- ja pelastuskaluston ja työsuojelutuotteiden myyntiä ja huoltopalvelua. Valikoimista löytyvät myös palomiesten laadukkaat henkilökohtaiset varusteet. Ympäristön suojeluun liittyen voimme palvella öljy- ja kemikaalivahinkojen torjuntaan tarkoitettujen tuotteiden osalta. Toimitamme VSS-tuotteet, kuten […]

 

Savon Palokalusto on 1967 perustettu palo- ja pelastusalan erikoisliike. Toimintamme perustuu vankkaan ammattitaitoon, joka on hankittu yli 40 vuoden kokemuksella alalta. Toimintamme on pääasiassa palo- ja pelastuskaluston ja työsuojelutuotteiden myyntiä ja huoltopalvelua. Valikoimista löytyvät myös palomiesten laadukkaat henkilökohtaiset varusteet.

Ympäristön suojeluun liittyen voimme palvella öljy- ja kemikaalivahinkojen torjuntaan tarkoitettujen tuotteiden osalta. Toimitamme VSS-tuotteet, kuten esim. talokohtaiset suojelupaketit tai yleiseen varautumiseen tarkoitetut tuotteet. Vesillä liikkumisen turvallisuustuotteet ja sukellusvarusteet ovat olleet tuoteohjelmassa yrityksen perustamisesta lähtien.

Osoite

Liipasintie 8
70460 Kuopio

Yhteystiedot

Puhelin: 017-264 7220
E-Mail: myynti@savonpalokalusto.fi
Internet: www.savonpalokalusto.fi
Avoinna: ti ja to 10-14 (mallinotto ajanvarauksella)