Coronaria (ent. korvalääkärikeskus Aino) Coronaria on Järvenpäässä toimiva aikuisten ja lasten lääkärikeskus. Autamme Sinua ja läheisiäsi kaikissa korva-, nenä- ja kurkkutauteihin liittyvissä kysymyksissä.  Olemme erikoistuneet myös kuorsauksen ja uniapnean diagnostiikkaan ja hoitoon. Päiväkirurginen leikkaussali tarjoaa nopean hoitoonpääsyn: korvien putkitusten sekä kita- ja nielurisojen poistojen lisäksi teemme mm. poskionteloiden tähystyskirurgiaa ja poistamme erilaisia iho- ja limakalvomuutoksia. Meillä […]

Coronaria (ent. korvalääkärikeskus Aino)

Coronaria on Järvenpäässä toimiva aikuisten ja lasten lääkärikeskus. Autamme Sinua ja läheisiäsi kaikissa korva-, nenä- ja kurkkutauteihin liittyvissä kysymyksissä.  Olemme erikoistuneet myös kuorsauksen ja uniapnean diagnostiikkaan ja hoitoon.

Päiväkirurginen leikkaussali tarjoaa nopean hoitoonpääsyn: korvien putkitusten sekä kita- ja nielurisojen poistojen lisäksi teemme mm. poskionteloiden tähystyskirurgiaa ja poistamme erilaisia iho- ja limakalvomuutoksia.

Meillä on kuulolaboratorio, missä teemme korkeatasoisia kuulontutkimuksia. Meiltä saat  tarvittaessa nopeasti kuulolaitteen.

Osoite

Järnefeltinkatu 1
04400 Järvenpää

www.coronaria.fi

Avoinna: ma-ke 8:30-16, to 8:30-19 ja pe 8:30-14

width=”600″ height=”450″ frameborder=”0″ allowfullscreen=”allowfullscreen” data-mce-fragment=”1″>