Puh: 09 2786 2082  

Power-Sound Ky

Alan kokemusta on kertynyt äänentoistotöiden  lisäksi äänitystyöstä noin 10 vuoden äänitysstudion pyörittämisen myötä. Liikkeen perustin syksyllä 1986. Toiminta ja tuotevalikoima on ollut nousujohteista koko ajan. Nyt olemme yksi suurimmista ja monipuolisimmista äänentoisto- ja bändikamoihin erikoistuneista musiikkiliikkeistä Suomessa. Toki myymme kaiken tyyppisiä soittimia ja kaikkia Suomeen tuotavia merkkejä ja lisäksi runsaasti omaa maahantuontia mm. HAMMOND & LESLIE  ym. ym.on vielä lisänä runsaaseen tarjontaamme takaamaan alhaiset hinnat.

Tavoitteenamme on palvella jokaista asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Tähän kuuluu opastaminen sopivan laitteen löytämiseksi kulloiseenkin tilanteeseen. Meiltä se onnistuu - oletpa musiikillista lahjaa etsivä, musiikkiharrastusta aloitteleva, kokenut harrastaja tai alan ammattilainen. Tämän mahdollistaa erittäin runsas valikoima eri laitteita ja  instrumentteja. Pääset vertaamaan eri merkkejä ja malleja keskenään samassa akustisessa tilassa.

Myymme, vaihdamme ja joskus myös ostamme suoraan sopuhintaista alan tavaraa, joten meiltä voitkin löytää erittäin hyviä "vaihtureita" edulliseen hintaan. Yritämme pitää netin mahdollisimman ajantasalla, mutta suuresta työmäärästä johtuen se on usein valitettavan jäljessä, joten kysele vaikka et löytäisi etsimääsi sivuiltamme.

Uutena palveluna Power-Sound edustaa Elacin kuulosuojaimia. Mallinotto liikkeessä tai ryhmille/yrityksille lähialueille.

Osoite

  • Power-Sound Ky
  • Jokioistentie 993
  • 31410 Somero

Yhteystiedot

  • Puhelin: 02 7483932
  • E-Mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.