Yksilölliset kuulonsuojaimet

Näytetään kaikki 6 tulosta

Miten yksilölliset kuulonsuojaimet eroavat tavallisista kuulonsuojaimista?

Yksilölliset kuulonsuojaimet on tehty käyttäjän korvakäytävän muotoisiksi. Tällöin niiden istuvuus, käyttömukavuus ja meluntorjuntakyky on paras mahdollinen. Tavallisissa kuulonsuojaimissa on vain yksi koko, jolloin istuvuus ei ole paras mahdollinen. Tällaiset One-size-kuulonsuojaimet sopivat hyvin esimerkiksi harrastekäyttöön. Ammattikäyttöön suosittelemme aina yksilöllisiä kuulonsuojaimia.

Kenelle yksilölliset kuulonsuojaimet ovat hyvä valinta?

Yksilöllisistä kuulonsuojaimista hyötyvät mm. tehdas- ja teollisuustyöntekijät, rakennustyöntekijät, lastentarhanopettajat, hammaslääkärit, muusikot, poliisit ja armeijan työntekijät.

Suosittelemme yksilöllisiä kuulonsuojaimia jos:

 • Altistut työssäsi jatkuvalle melulle
 • Saatat altistua työssäsi äkilliselle kovalle äänelle
 • Kun vaadit kuulonsuojaimilta puheentunnistus-ominaisuutta
 • Jos työympäristössäsi hälytysten ja koneen äänien kuuleminen on välttämätöntä
 • Haluat pitää kuulostasi hyvää huolta ja estää melun aiheuttaman kuulon heikkenemisen

Yksilölliset kuulonsuojaimet tiivistetysti:

 • Valmistetaan yksilöllisesti korvakäytävästäsi otettavan valosmallin mukaan, joten istuvuus on täydellinen
 • Suojaimet tarjoavat erittäin hyvän puhe-, työ- sekä varoitusäänien kuuluvuuden.
 • Materiaali on pehmeää ja kestävää
 • 5 vuoden käyttöikä ja takuu
 • Eivät valu hyvän istuvuuden vuoksi
 • Helppo laittaa korvaan ja ottaa pois
 • Parasta mahdollista suojaa kuulollesi

Yksilöllisten kuulonsuojaimien ansiosta kuulosi ei heikkene jatkuvalle melulle altistumisen johdosta. Kuulosi ei myöskään rasitu työpäivän aikana yhtä paljon, joten pysyt virkeämpänä ja keskittyneempänä myös iltapäivällä ja illalla.

Elacin – 30 vuotta suomalaisten kuulon suojana

Olemme suojanneet tehdas-, teollisuus- ja rakennustyöntekijöiden kuuloa jo 30 vuotta. Viimeisten vuosien aikana entistä useampi lastentarhanopettaja, hammaslääkäri, muusikko ja orkesterin soittaja on ottanut myös Elacinin tuotteet käyttöönsä.

Suosituin tuotteemme ammattikäyttöön tulevista kuulonsuojaimista on Elacin RC. Se on myös selvästi yksi markkinoiden parhaista yksilöllisistä kuulonsuojaimista. Se istuu täydellisesti, vaimentaa melun ja erottaa puheen sekä hälytysäänet.

Kuulonsuojaimemme on valmistettu kestävästä materiaalista, minkä takia niiden käyttöikä on 5 vuotta. Kuulonsuojaimet kestäisivät selvästi yli 5 vuotta, mutta korvakäytäväsi muoto muuttuu viidessä vuodessa, minkä takia suosittelemme uusien kuulonsuojaimien hankintaa.

Yksilölliset kuulonsuojaimet ovat pitkän käyttöikänsä ansiosta edullisimpia vaihtoehtoja kuulonsuojaamiseksi. Viiden vuoden aikana niiden kuukausihinnaksi muodostuu keskimäärin 2,5 € – 4 €/kk

Kuinka valosmallin ottaminen tapahtuu?

Valosmallin ottaminen korvakäytävästä on harmiton ja vain muutaman minuutin kestävä toimenpide. Valosmallin ottamiseen käytämme silikonimassaa, jonka annamme kuivua korvassasi muutamia minuutteja. Tämän jälkeen malli on valmis.

Mallin ottamisen jälkeen pidämme kuulonsuojaimen käyttökoulutuksen, joten kokonaisuudessaan aikaa mallin ottamiseen ja käyttökoulutukseen menee n. puoli tuntia.

Jos pyydät tarjouksen esimerkiksi 30 henkilölle kerralla, niin jaamme porukan 4-6 hengen mallinottoryhmiin. Tällöin mallinotto vie yritykseltänne mahdollisimman vähän työaikaa per henkilö. Mikäli työntekijöitä on useammassa vuorossa, voidaan aika sopia esim. vuoronvaihdon molemmin puolin, jolloin tavoitetaan työntekijöitä samalla kertaa kahdesta eri vuorosta.

Mallinotto tapahtuu työpaikallanne teille sopivana ajankohtana. Mallinottaminen ja suojaimen käyttökoulutus sisältyvät tuotteiden hintoihin.

Pyydä tarjous yksilöllisistä kuulonsuojaimista – saat 5 vuoden takuun

Yksilölliset kuulonsuojaimet ovat paras ja edullinen tapa suojata kuulosi. Koko viiden vuoden käyttöiän ajaksi niiden kuukausihinnaksi muodostuu 2,5 € – 4 €/kk. Kuukausittaisen kahviokäynnin hinnalla saat siis markkinoiden parhaimpiin kuuluvat yksilölliset kuulonsuojaimet itsellesi.

Pyydä tarjous kerralla koko työporukallenne, niin neuvotellaan teille hyvä hinta! Toimitamme kuulonsuojaimet 2-3 kolmessa viikossa.

Ota yhteyttä!

Elintarviketeollisuus

Elacin RC

Elintarviketeollisuus

Elacin RC minigrip

Konsertti-, klubi- ja ravintolakävijät

Elacin ER

Ampumaurheilu

Elacin CH minigrip

Ampumaurheilu

Elacin CH

Ampumaurheilu

Elacin CH acrylic


Siksi yksilölliset Elacin kuulonsuojaimet tarjoavat miellyttävän ja tehokkaan tavan suojata kuuloasi. Yksilöllisistä kuulonsuojaimista käytetään myös nimitystä muotoon valetut kuulonsuojaimet.

Valmistamme yksilölliset kuulonsuojaimet tarkasti käsityönä käyttäjän korvasta otettavan valosmallin mukaan. Kun valmistamme kuulonsuojaimet täysin korvakäytävääsi muotoileviksi, niin silloin kuulonsuojaimet torjuvat melua kaikista parhaiten, minkä lisäksi yksilöllisen muotoilun ansiosta kuulonsuojaimia on miellyttävä käyttää.