Savon Palokalusto on 1967 perustettu palo- ja pelastusalan erikoisliike. Toimintamme perustuu vankkaan ammattitaitoon, joka on hankittu yli 40 vuoden kokemuksella alalta. Toimintamme on pääasiassa palo- ja pelastuskaluston ja työsuojelutuotteiden myyntiä ja huoltopalvelua. Valikoimista löytyvät myös palomiesten laadukkaat henkilökohtaiset varusteet. Ympäristön suojeluun liittyen voimme palvella öljy- ja kemikaalivahinkojen torjuntaan tarkoitettujen tuotteiden osalta. Toimitamme VSS-tuotteet, kuten esim. […]

Savon Palokalusto on 1967 perustettu palo- ja pelastusalan erikoisliike. Toimintamme perustuu vankkaan ammattitaitoon, joka on hankittu yli 40 vuoden kokemuksella alalta. Toimintamme on pääasiassa palo- ja pelastuskaluston ja työsuojelutuotteiden myyntiä ja huoltopalvelua. Valikoimista löytyvät myös palomiesten laadukkaat henkilökohtaiset varusteet.

Ympäristön suojeluun liittyen voimme palvella öljy- ja kemikaalivahinkojen torjuntaan tarkoitettujen tuotteiden osalta. Toimitamme VSS-tuotteet, kuten esim. talokohtaiset suojelupaketit tai yleiseen varautumiseen tarkoitetut tuotteet. Vesillä liikkumisen turvallisuustuotteet ja sukellusvarusteet ovat olleet tuoteohjelmassa yrityksen perustamisesta lähtien.

Savon Palokalustolta saat myös yksilölliset Elacin kuulonsuojaimet. Varaathan ajan mallinottoon.

Osoite

Liipasintie 8
70460 Kuopio

Yhteystiedot

Puhelin: 017 264 7220
E-Mail: myynti@savonpalokalusto.fi
Internet: www.savonpalokalusto.fi