Puh: 09 2786 2082   

GN ReSound Finland Oy/Ab

GN ReSound Finland on kuulemisen asiantuntija. Tarjoamme nopeaa, mukavaa ja joustavaa palvelua ReSound liikkeissämme Espoon Olarissa ja Helsingin keskustassa. Jälleenmyyjäverkoston kautta palvelemme myös muualla Suomessa. Meiltä saat kuulontutkimukset ja kuulolaitesovitukset yksityisesti – nopeasti ja vaivattomasti! Tarjoamme alan huipputeknologiaa ReSound-kuulokojeissa, sovelluksissa ja langattomissa lisälaitteissa. Huolehdimme myös kuulonsuojauksesta, jotta mahdollisimman moni välttyisi meluvammoilta.

ReSound Helsinki Pohjoisella Rautatiekadulla 15 sijaitsee hotelli Presidenttiä vastapäätä, noin 500 m rautatieasemasta ja noin 200 m Kampin linja-autoterminaalista. Asiantunteva henkilökuntamme ymmärtää kuulo-ongelmat ja hallitsee niiden ratkaisut.

Elokuussa 2017 laajentuneet modernit liiketilamme ydinkeskustassa käsittävät kaksi erillistä kuulonhuollon vastaanottoa ja yksi katutason myymälä, eli ”kuulokauppa”. Myymälästä saat mm. kuulonsuojaimia, kuulon apuvälineitä, paristoja ja kuulokojeiden puhdistusvälineitä. Yksilöllisiä kuulonsuojaimia varten korvasta otetaan malli. Tämä onnistuu yleensä myymälässämme ilman ajanvarausta. Voi soittaa ennakkoon ja tiedustella saman päivän tilannetta: (09) 4777 9790.

GN ReSound Finland Oy/Ab on aiemmin toiminut nimellä Danalink. Elokuusta 2017 lähtien liikkeemme palvelevat nimellä ReSound. Nimenmuutoksista huolimatta palvelupisteemme ovat pysyneet ennallaan.
Anna ammattilaisen huolehtia kuulostasi

 

Osoite

  • GN ReSound Finland Oy/Ab
  • Pohjoinen Rautatiekatu 15
  • 00100 Helsinki

Yhteystiedot

  • Puhelin: 09 47779790
  • E-Mail: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Avoinna: Ma - Pe 09:30 - 17:00

Osoite kartalla